De voordelen van

AFTERLIPO MASSAGES

Als men zich voorbereidt op een aankomende of reeds ondergane cosmetische ingreep zoals een liposuctie, Lipo 360 of buikwandcorrectie, zijn Afterlipo-massages ook wel postoperatieve massages genoemd van essentieel belang. De voordelen van Afterlipo-massages zijn dat ze het genezingsproces ondersteunen en optimale resultaten bevorderen.

Boek nu

Het belang van

AFTERLIPO MASSAGES

Afterlipo massages/ postoperatieve massages, zijn uiterst belangrijk voor het herstel na een cosmetische ingreep. Veel dokters raden deze massages ook aan.

Binnen 24 à 48 uur na een ingreep zal het lichaam namelijk vocht gaan opbouwen. Deze vochtophoping leidt tot zwelling en pijn in het operatiegebied, wat als zeer oncomfortabel wordt ervaren.

Zwelling ontstaat als gevolg van het opgelopen trauma door de canule, het instrument waarmee vetcellen tijdens een liposuctie worden verwijderd en het resulterende ontstekingsproces in het weefsel. Bovendien raken de lymfevaten beschadigd door deze processen, wat het vermogen van het Lymfestelsel om overtollig vocht af te voeren belemmert.

Door de zwelling en het ontstekingsproces, wat een natuurlijke reactie is van ons lichaam op het toegediende trauma, kunnen verhardingen van het weefsel ontstaan.

Door Afterlipo massages toe te passen, waarbij in de eerste weken na de operatie, Manuele Lymfedrainage toegepast zal worden, wordt het lymfestelsel en de lymfestroom gestimuleerd. Dit resulteert in een afname van vochtophoping, verbetering van de circulatie in het behandelde gebied, vermindering van pijn, verzachting van fibreus weefsel en voorkomen van littekenweefsel.

De behandeling bij QDE Aftercare

AFTERLIPO MASSAGES

 “We are not just taking care of the operated area, we are taking care of your dream and are a fundamental part of making it come true”

 

 

 

Bij QDE Aftercare begrijpen wij als geen ander dat herstellen na een ingreep speciale zorg en aandacht vereist.

Ons team bestaat uit ervaren masseuses, die gecertificeerd en gespecialiseerd zijn in verschillende postoperatieve massage technieken, de nodige medische kennis bezitten waardoor wij de juiste zorg en ondersteuning kunnen bieden aan postoperatieve patiënten.

Het gaat om Aftercare behandelingen op basis van wetenschappelijk bewijs, het gaat om postoperatieve massages van hoge kwaliteit en bovenal om de wetenschap dat als plastische chirurgie niet meer hetzelfde is als 20 jaar geleden, de postoperatieve aftercare dat ook niet meer is.

Dit maakt elke behandeling bij ons uniek en zo wordt u ook als postoperatieve patiënt door ons behandeld.

Voor het meest effectieve resultaat raden wij deze massages in kuurverband aan. Wij adviseren om minstens tien behandelsessies te ondergaan. U kunt bij ons alle behandelingen afzonderlijk kopen, of een pakket afnemen. Maak vandaag nog een afspraak bij QDE Aftercare 

boek nu

Minimaliseren van de zwelling.

Versnellen van het genezingsproces 

Verzacht verhard littekenweefsel 

.

Vermindert bloeduitstortingen en pijn.

Onze behandelingen

Zie alles

Bodysculpting

Ontdek

Maderotherapie

ontdek

Ontspanningsmassage

ontdek