Ontdek
Bodysculpting

Ontdek onze revolutionaire Bodysculpting-behandeling die gericht is op het vormen en verfijnen van het lichaam. We bieden op maat gemaakte sessies aan die specifiek zijn ontworpen om jouw gewenste lichaamscontouren te accentueren of te verbeteren. Ervaar de transformatieve kracht van Bodysculpting en bereik uw gewenste lichaamsdoelen bij QueenyDolls Aftercare.

Boek nu

Vorm je figuur
Met Bodysculpting

Onze Bodysculpting is een uitgebreide behandeling om het lichaam te shapen. Hierbij kunnen wij gebruikmaken van een combinatie van verschillende technieken, zoals Bindweefselmassage, Cupping, Maderoterapia, Cavitatie, Ultrasound of LPG Endermologie, EMS en G5. Tijdens de behandeling zullen wij ook huidverstevigende producten gebruiken. Het doel van deze behandeling is om vet te minimaliseren, de huid te verstevigen, spieren op te bouwen, cellulite te verminderen en uw lichaam meer te vormen.

boek nu

Verbetert de lichaamsvorm

Zorgt dat afvalstoffen sneller het lichaam kunnen verlaten

Vermindert cellulite

Breekt vetcellen af

Stroomlijnt het lichaam

Maak een afspraak voor
Bodysculpting

Bodysculpting behandelingen kunnen ook goed worden toegepast bij personen die aan het afvallen zijn als ondersteuning in dit proces.

Voor de meest effectieve resultaten raden wij aan om meerdere behandelsessies te ondergaan. U kunt alle behandelingen afzonderlijk kopen, of een pakket afnemen.

boek nu

Onze Behandelingen

Zie alles

Waxen

ontdek

Ontspanningsmassage

ontdek

Maderotherapie

ontdek