Ontdek de
Braziliaanse Lymfedrainage Massage

Braziliaanse Lymfedrainage massage is populaire massage techniek waarbij een zachte en ritmische vorm van huidmassage wordt toegepast en waarbij twee technieken worden gecombineerd om optimale resultaten te bereiken op zowel therapeutisch als Bodyshapings gebied! Na 1 massage merkt u direct al verschil!

Boek nu

De voordelen van een
Braziliaanse Lymfedrainage Massage

Een Braziliaanse Lymfedrainage massage biedt een veilige en effectieve aanpak voor het reinigen van je lichaam. Deze massage vorm is gericht op het stimuleren van de functies van het lymfestelsel om schadelijke gifstoffen die zich in het bloed en andere weefsels hebben opgehoopt te elimineren.

Het is een massage die verschillende voordelen biedt, zoals het verminderen van overtollig vocht en het accentueren van de rondingen van het lichaam. Het is ook een veilige en effectieve optie voor patiënten met cellulitis.

Het ondersteunt de efficiënte verwijdering van vocht dat in de lichaamsweefsels wordt vastgehouden via de lymfevaten en verlicht de symptomen van deze aandoening.

Maar het heeft nog meer voordelen:

  • Ontspant de darmen, wat constipatie tegengaat.
  • Reguleert de waterbalans van het lichaam.
  • Verlaagt de bloeddruk.
  • Vermindert stress

 

“Braziliaanse lymfedrainage massage kan je innerlijke schoonheid onthullen door alles wat schadelijk is te verwijderen en je huid er levendig uit te laten zien”

Boek nu

_

Afvoeren van vocht bij zwellingen.

_

Helpt bij een slechte circulatie

_

Helpt bij maag- en darmklachten.

_

Activeren van het immuunsysteem

Onze behandelingen

Afterlipo massage

Ontdek

Ontspanningsmassage

Ontdek

Bodysculpting

Ontdek