Ontdek de
Vitamine C Facial

Deze gespecialiseerde Vitamine C Facial kan bepaalde huidaandoeningen aanpakken. Een gezichtsbehandeling met vitamine C bijvoorbeeld zorgt voor een stralende en stevige huid en vermindert de verschijnselen van vroegtijdige huidveroudering. Na de behandeling is de huid stralend, elastisch, stevig en worden de regeneratieprocessen in de huid verbeterd.

 

Boek Nu

Wat kan een vitamine C Facial
voor je gezicht betekenen?

Vitamine C werkt als een antioxidant en helpt je huid zichzelf te herstellen van de effecten van vervuiling en schade door de zon,

Het kan helpen donkere vlekken te verminderen en acne te vervagen. Het helpt ook vroegtijdige veroudering te voorkomen door de groei van collageen te stimuleren. Een boost in collageen kan de elasticiteit en stevigheid van de huid helpen verbeteren.

Een gezichtsbehandeling met Vitamine C  voedt, hydrateert diep en bevordert de natuurlijke regeneratieprocessen van de gezichtshuid.

De huid zorgvuldig gereinigd en geëxfolieerd om de opname van de vitamine C rijke serums en het gezichtsmasker naar de diepere huidlagen te verbeteren, waardoor de huid wordt verrijkt met vitale voedingsstoffen en regenererende vitamine C.

Boek Nu

Helpt de huid te herstellen

Stimuleert de groei van Collageen

Voedt en hydrateert diep

Helpt donkere vlekken te vervagen

Een heerlijke
Behandeling!

Een met vitamine C verrijkte huid wordt elastischer en steviger door een verbeterde productie van collageen en elastine. Vitamine C verbetert ook de regeneratieprocessen en de beschermende functies van de huid tegen vrije radicalen. De “Gezichtsbehandeling met Vitamine C” is een geweldig hulpmiddel tegen verouderingsprocessen, omdat het helpt de helderheid of vochtbalans van de huid te herstellen. Het is geschikt voor elk huidtype en het resultaat is al na de eerste behandeling zichtbaar.

De behandeling bestaat uit:

  • Gezichts-, hals- en decolleté reiniging.
  • Peeling van de huid.
  • Aanbrengen van een met vitamine C verrijkt serum op het gezicht.
  • Gezichtsmassage.
  • Aanbrengen van een met vitamine C verrijkt gezichtsmasker.
  • Een speciale crème om de behandeling af te ronden.
  • Aanbevelingen voor huidverzorging thuis voor langdurige resultaten.
  • Duur van de behandeling: 60 minuten
  • Wij werken uitsluitend met Hoogwaardige producten van het merk BioAge.
Boek Nu

Onze behandelingen

Back Facial

Ontdek

Braziliaanse MLD

Ontdek

Madero Therapie

Ontdek