Een uitstekend wapen tegen cellulite
Maderotherapie

Maderotherapie, ook wel bekend als houttherapie, is oorspronkelijk ontstaan in Colombia. Het basisprincipe van deze techniek is het uitvoeren van lichaamsmassages met speciaal ontworpen houten instrumenten die gericht zijn op specifieke zones van het lichaam. Maderotherapie richt zich zowel op het lichaam als op het gezicht en blijkt bijzonder doeltreffend te zijn bij de vermindering van vetweefsel dat cellulitis veroorzaakt.

Boek nu

De voordelen van
MADEROTHERAPIE

Maderotherapie is een effectieve methode voor het verminderen van zowel oppervlakkige als dieper liggende cellulite. Bij elke behandeling zal het weefsel soepeler worden en de doorbloeding verbeteren. Door gebruik te maken van de houten tools, stimuleert het de bloedcirculatie en het lymfatische systeem, waardoor vocht en afvalstoffen efficiënt worden afgevoerd.

Het afbreken en verwijderen van vetcellen is een essentieel onderdeel van deze behandeling.

Maderotherapie kan bijvoorbeeld toegepast worden op de buik om vetvermindering te bevorderen en de huid strakker te maken.

Maar wat deze Maderoteraphie extra bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor het hele lichaam.

Boek nu

Activeert het lymfatisch systeem en voert toxines af.

Vermindert plaatselijk vet en cellulite.

Verstrakt de huid en contourt het lichaam.

Boek bij ons een
MADEROTHERAPIE MASSAGE

Maderotherapia wordt beschouwd als een holistische massage techniek, die daarom ook in staat is energie te stimuleren en in evenwicht te brengen, stress te verminderen, spierpijn en gewrichtspijn te verlichten.

Ook werken wij alleen met de originele houten tools van het Colombiaanse merk Relaxwood, het bedrijf van de grondlegger van de Maderotherapie tijdens de behandeling. 

Wij nodigen u uit om kennis te maken met deze speciale therapie om zelf de fantastische werking ervan te ondervinden.

Voor de meest effectieve resultaten raden wij aan, om meerdere behandelsessies te ondergaan. U kunt alle behandelingen afzonderlijk kopen, of een pakket afnemen.

Boek nu

Onze behandelingen

zie alles

Fibrose Treatment

ontdek

Afterlipo Massages

ontdek

Body Sculpting

ontdek