Ontdek de
Back Facial

Een “Bacial” is een huidbehandeling speciaal voor de rug; ook wel bekend als een back facial. Bij een behandeling voor de rug worden veel van dezelfde technieken gebruikt als bij gezichtsbehandelingen.

 

 

Waarom een
Back Facial?

Wist je dat de huid op je rug en schouders net zo kwetsbaar is als de huid van je gezicht? Een Bacial richt zich op verschillende huidverzorgingsbehoeften, zoals verstopte poriën, acne op de rug en een vochtarme huid.

Deze behandeling zuivert, verzacht en diep reinigt de huid op je rug, terwijl het tegelijkertijd een diep hydraterende en voedende behandeling biedt. Het resultaat? Een gezonde en stralende rug die gezien mag worden!

Boek Nu

Een verwennerij
voor de rug

Tijdens de behandeling krijgt u een diepe stoombehandeling om de poriën te openen en de huid te verzachten. Een verfrissende scrub toegepast om dode huidcellen effectief te verwijderen. Indien nodig voeren we zorgvuldige extracties uit om te bevrijden van onzuiverheden.

Na de grondige reiniging, eventuele extracties en exfoliatie, wordt de rug verwend met een rijk hydraterend masker of een porie minimaliserend kleimasker. 

De behandeling wordt compleet gemaakt met een ontspannende rugmassage waardoor je alle spanning en stress van de dag kunt laten wegvloeien.

Boek Nu